Pulpele de rata confit sunt obtinute prin cea mai veche şi savuroasa metoda de conservare: pulpele de raţă sunt întâi sarate, prăjite incet şi apoi conservate în untura proprie. Prin aceasta metoda se obtine o textura moale, suculenta si un gust inconfundabil.
Pulpe de rata uimitor de gustoase si fragede obtinute din rata Moulard, gatite incet in propria untura sunt complet gatite si gata de a fi consumate, nu inainte de a fi incalzite in cuptor la 170 grade celsius timp de 10 minute (pentru a forma crusta).
Dincolo de latura sa practică, gastronomii sunt cuceriţi mai ales de atuurile gustative ale acestei tehnici: alimentele gătite şi apoi conservate în grăsime capătă o savoare extraordinară.
Se pot servi reci sau calde, acompaniate de garnituri apetisante si vinuri alese.
Recomandam incalzirea conservei in bain-marie pentru a putea extrage usor pulpele din untura in care sunt conservate.
Untura ramasa se poate folosi la gatit.
Din pulpele de rata confit se poate prepara rapid “Rata pe varza” (recomandam calirea verzei in untura de rata pentru a obtine un gust deosebit ) , cassoulet (mancare cu fasole boabe si pulpe de rata), rata cu cartofi taranesti (prajiti in untura de rata), rata cu portocale si multe alte preparate deosebite.
Oferta noastra cuprinde mai multe tipuri de confit de canard
Contine 12 pulpe de rata conservate in untura proprie. Se pastreaza in locuri racoroase si uscate.
Contine 4 sau 5 pulpe de rata conservate in untura proprie. Se pastreaza in locuri racoroase si uscate.